Министерството на регионалното развитие и благоустройството провери, но не откри

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството провери, но не откри
Коментари Харесай

МРРБ: На Cacao beach всичко е точно

Министерството на районното развиване и благоустройството ревизира, само че не откри нарушения в " обичаните " капанчета на вицепремиера Валери Симеонов на плажа на Слънчев бряг. THE ONE, La Cubanita, Cacao beach, Del Mar и BEDROOM дават отговор на плануваните в схемата настройка в проект и местоположение, показват от ведомството на Николай Нанков.

От Министерство на регионалното развитие прецизират, че за тези преместваеми обекти са издадени позволения за слагане от основния проектант на община Несебър.

И докато THE ONE, La Cubanita, Cacao beach, Del Mar и BEDROOM са постоянни, то куп други на плажовете на Слънчев бряг не са.

Общо 32 преместваеми обекта са сложени върху плажната линия в курортния комплекс без да са планувани или са в противоречие с утвърдената от министъра на туризма скица и са без позволения за слагане от основния проектант на община Несебър.

От тях 20 обекта са на територията на плаж „ Слънчев бряг – юг “, 5 са на „ Слънчев бряг – централен “ и 7 - на „ Слънчев бряг – север “.
Това демонстрират резултатите от осъществената от ДНСК инспекция на преместваемите обекти, сложени върху плажната линия на морския курорт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР