Министерството на развитието на Гърция обяви днес за създаването на

...
Министерството на развитието на Гърция обяви днес за създаването на
Коментари Харесай

Гърция обяви първия бърз тест за коронавирус собствено производство

Министерството на развиването на Гърция разгласи през днешния ден за основаването на първия гръцки за новия, заяви „ Катимерини ”.
Тестът е резултат от съдействието сред шест проучвателен центъра и четири университета, като част от сумата за изследователска стратегия в размер на 2,9 млн. е финансирана от министерството.
 Предложение: Бързите антигенни проби би трябвало да станат съображение за слагане под карантина Предложение: Бързите антигенни проби би трябвало да станат съображение за слагане под карантина
Бързите антигенни проби би трябвало да бъдат въведени в всеобща приложимост и да станат съображение за слагане под карантина и издаване на бол...
Очаква се да бъде публикуван патент от Организацията за индустриална благосъстоятелност, като в това време се търси компанията, която ще създава комплекта за тестване. Програмата „ слага Гърция в челните редици на разработките за проучване на вируса и приемането на информация за справяне с тази здравна рецесия “.
Бързият антигенен тест ще усъвършенства способността на гръцките здравни управляващи да правят всеобщо тестване за заразяване с новия ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР