Министерството на правосъдието разследва десетки заплахи, отправени към избирателни служители,

...
Министерството на правосъдието разследва десетки заплахи, отправени към избирателни служители,
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието разследва десетки заплахи срещу избирателни работници

Министерството на правораздаването проверява десетки закани, отправени към изборни чиновници, споделиха федерални чиновници в понеделник, и до момента е повдигнало обвинявания против 20 лица.

„ Това са първите, които реагират на демокрацията и ние ще продължим да проверяваме и преследваме тези, които биха заплашили да им навредят “, сподели Гари Рестайно, прокурор на Съединени американски щати за окръг Аризона, на конференция наблягайки последните присъди.

Тринадесет от 20-те упрекнати лица са наказани. От десетте, които към този момент са наказани, седем са получили присъди затвор за повече от 18 месеца, „ сигнализирайки какъв брой съществено федералните съдилища одобряват това държание “, сподели Джон Келър, чиновник на DOJ, който управлява ежедневните интервенции на организацията Специална група за изборни закани.

„ Тази нова епоха, в която изборната общественост е изкупителна жертва, набелязана и атакувана, е безсъвестна и в допълнение към очевидната жертва на обособените жертви, рискува да из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР