Министерството на правосъдието подкрепя организираната престъпност. По тази причина на

...
Министерството на правосъдието подкрепя организираната престъпност. По тази причина на
Коментари Харесай

Мъжът, който ще земеря Цецка: Министерството подкрепя организираната престъпност

Министерството на правораздаването поддържа проведената престъпност. По тази причина на 12 септември провеждам митинг, на който ще се хвърлят криви краставици против министър Цецка Цачева. Това сподели пред Фрог нюз Любомир Данков, ръководител на Неправителствени организации „ Барст “.
Той описа, че от 8 години води борба против продажбата на деца, родени отвън брак. Обясни, че е признат текст в „ Семейният кодекс “, който не разрешава се оспорва генезис на дете от всяко лице. „ Водих дълга преписка с ведомството. През 2016 година Европейски съд по правата на човека се произнесе, че това законово решение не е вярно.

Въпреки това министерството пасува. У нас деца се продават доста елементарно посредством лекаря. Достатъчно е единствено кандидат-бащата да го припознае. До един месец кандидат-майката го осиновява и край. С сходно законодателство като нашето се цели тези „ покупко-продажби “ да не могат да се оспорват. Сакън някой да не ги скапе “, изясни Данков.

И добави: Като гражданска организация сигнализирахме за голям брой проблеми в закона за отбрана от домашно принуждение. Приведохме доста образци. И нищо. Министерството води връзка единствено с НПО-та, които са на държавната хранилка и получават дотация. Ние сме никои за тях. Нито ни виждат, нито ни чуват.

Това ведомство се държи по този начин при всички министри, освен при Цачева. За това приканвам всички наранени на 12 септември в 8, 15 ч. преди работния ден да покажем нашето неодобрение от работата на институцията, която по принцип би трябвало да работи за публичния интерес “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР