Министерството на правосъдието на САЩ приключи разследването си по отношение

...
Министерството на правосъдието на САЩ приключи разследването си по отношение
Коментари Харесай

В отговор на критиките на семейна двойка eBay им изпрати заплашителна пратка с кръв

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати завърши следствието си във връзка с някои мениджъри и сътрудници по логистика на интернет магазина eBay, оповестява CNN.

Компанията ще би трябвало да изплати 3 милиона $ на фамилна двойка за нанесени морални щетичрез изпращане на подигравателни и заплашителни колета.

Семейната двойка Нина и Дейвид Щайнер разгласяват в интернет осведомителни бюлетини с сериозни забележки към eBay, на което комерсиалният колос отговоря жлъчно, като им изпраща пратки с присмехулно наличие.

По друго време семейство Щайнер получават колета от онлайн магазина с траурен венец, окървавена свинска маска, ембрион на прасе, живи инсекти. В това се състои тактиката на компанията за заплашване на възрастните хора, с цел да ги принудят да трансформират сериозните бюлетини. Изнудването и заплашването се случват през 2019 година

Правоохранителните органи се заемат със случая и даже откриват, че е имало и опити да се обърка следствието. Освен това, става известно, че чиновници на eBay даже са открили следене...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР