Министерството на правосъдието на САЩ поиска от Конгреса да легализира

...
Министерството на правосъдието на САЩ поиска от Конгреса да легализира
Коментари Харесай

Русия е изнудвана с пари, за да отмени референдумите, а на Макрон отказаха разговор с Путин

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати изиска от Конгреса да легализира прехвърлянето на замразени съветски активи в Украйна в отговор на оповестените референдуми в ДНР, ЛНР и Запорожие и Херсонска област.

Това оповестява CNN, базирайки се на източници от американското министерство.

Припомняме, че през днешния ден съветски активи на стойност минимум 300 милиарда $ са блокирани в Съединени американски щати.

Според Ройтерс канцеларията на президента на Украйна споделя, че провеждането на референдуми " ще отхвърли и най-малкия късмет за преустановяване на войната посредством дипломация ".

Непризнаването на плануваните за вдругиден референдуми към този момент оповестиха немският канцлер Олаф Шолц и управлението на НАТО.

Междувременно медиите оповестиха, че на френския президент Макрон е отхвърлен пожелан от него незабавен диалог с Владимир Путин за обстановката в Украйна.

Както написа украинският блогър Анатолий Шарий, повода за отхвърли на Путин да беседва с Макрон се допуска, че френски " Цезар " удари Донецк.

„ Решението беше взето през уикенда. Кремъл е подготвен да одобри в Русия още 4 района от някогашна Украйна. В същото време бяха признати военни закони за улеснение на мобилизацията. Путин одобри предизвикването на Байдън, Макрон и Шолц и е подготвен за ескалация “, сподели съветският политически анализатор Сергей Марков.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР