Министерството на правосъдието на САЩ обмисля дали да обвини членовете

...
Министерството на правосъдието на САЩ обмисля дали да обвини членовете
Коментари Харесай

Санкции и затвор за бунтовниците от Капитолия?

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати обмисля дали да упрекна членовете на крайнодесни групи, забъркани в щурма на на 6-ти януари, според федерален закон, употребен нормално против проведената престъпност, оповестява. Законът за корумпираните и организациите за рекет, прочут като RICO, дава опция на прокурорите да се борят против някои продължаващи рекетни закононарушения като убийства, отвличания, подкупи и пране на пари .
Законът от 1970 година планува солидни наказателни наказания, в това число до 20 години затвор и лишаване на нелегално добити активи посредством незаконно дружество. Според източници на Ройтерс, сегашен чиновник на правоприлагащите органи и някогашен чиновник, който неотдавна напусна федералното държавно управление, обявиха, че потреблението на закона RICO за обвиняване на хората, забъркани в насилието в Капитолия, се разисква в Министерството на правораздаването, без обаче да е взето дефинитивно решение.
 Марков: Защо светът мълчи за пребития български студент и убитите пред Капитолия? Марков: Защо светът мълчи за пребития български студент и убитите пред Капитолия?
Живеем в забавни времена претъпкани със скучни международни водачи! Ако десетки тежко въоръжени служители на реда, обзет недъгав студент сред ко...
Припомняме, че при обсадата и нахълтването в Капитолия на поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп починаха петима, в това число един служител на реда. Все още не е ясно дали случаите, произлизащи от щурма, дават отговор на " законови детайли ", нужни за позоваване на закона RICO, сподели някогашният федерален чиновник, представен от Ройтерс. Администрацията на президента Джо Байдън предизвести, че вътрешният екстремизъм е възходяща опасност след безредиците към и в Капитолия при започване на годината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР