Министерството на правосъдието на САЩ е изпратило искане за взаимна

...
Министерството на правосъдието на САЩ е изпратило искане за взаимна
Коментари Харесай

САЩ иска Анлгия да предаде принц Андрю за разпит по делото на педофила Епстайн

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е изпратило искане за взаимна правна помощ (MLA) до вътрешното министерство на Обединеното кралство, съгласно "Сън " и американски медии. Исканията MLA от други страни се употребяват за приемане на помощ при следствие или гонене на закононарушения, нормално когато органите на реда не могат да получат съдействие.

"Обичайната политика " на вътрешното министерство е, че съществуването на MLA нито се удостоверява, нито се отхвърля. Андрю е упрекнат от Вирджиния Робъртс, известна също като Вирджиния Джуфър, че е правил секс с нея през 2001 година, откакто е бил жертва на трафик от страна на Епстайн. 60-годишният принц Андрю отхвърля всички обвинявания.

Джуфре прикани принца да приказва с американските управляващи, само че прокурорите в Америка настояват, че Андрю не е дал отговор на настояванията им.

Херцогът на Йорк се отдръпна от обществените си отговорности през ноември след пагубно изявление за БиБиСи, в което съобщи, че не съжалява за другарството си с опозорения финансист Епстайн.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР