Министерството на отбраната заявява, че RFID дава възможност за по-ефективно

...
Министерството на отбраната заявява, че RFID дава възможност за по-ефективно
Коментари Харесай

Ще Контролират Целия Ви Живот От Раждането До Смъртта! Чипингът На Човечеството Започна!

Министерството на защитата декларира, че RFID дава опция за по-ефективно осчетоводяване на армейската инвентаризация и по тази причина те ще бъдат прикрепени към всичко, което влиза в ръцете на армията, като се изключи пясък, трошляк, течности и други

В някои страни, ВериЧип към този момент е необятно употребен за следене на хора, само че към момента не и в Съединени американски щати (?!).

ADS има стратегия, която е преведена на съветски като “Veri Rebenok ”. Като част от тази стратегия, на децата се вграждат под кожата чипове със спринцовка „ Verichip “, която изпраща радиосигнал с периодичност 125 килохерца. Този сигнал се изпраща на специфични скенери, които четат идентификационния му номер посредством него и го разпознават посредством базата данни.

Ако едно дете, което е „ маркирано ” по този метод, е отвлечено или просто е изгубено, управляващите ще конфигурират скенери тук-там, където най-вероятно ще бъде открито – в търговски центрове, на автобусни спирки, на летища, на гари и други Бразилия и Мексико започнаха да вграждат ВериЧипове, с цел да обезпечат сигурността на децата.

Според водещи експерти на компанията Applied Digital Solutions, до 2070 година, ВериЧип изцяло ще размени тези атрибути на актуалното общество, като хартиени пари и персонални карти, и ще се трансформира в главен инструмент на човешката връзка с електронния свят към него. С помощта на ВериЧипа човек ще заплаща за пътешестване във всяко транспортно средство и ще получава, или не получава достъп до него.

С помощта на ВериЧип, човек ще се записва за полети със аероплан, без да попълня формуляри. Ще получава такси от сметката си и ще отписва оттова пари за разнообразни покупки. Също по този начин, благодарение на ВериЧип, системата на опазването на здравето ще прави мониторинг, продан на информация и първа помощ на всички жители на планетата.

Така през днешния ден, този световен проект се ползва на процедура. Имплантацията на микрочипове, започвайки от лечебни заведения и затвори, става все по-широко публикувана. Активистите по правата на индивида преглеждат това като опасност за гражданските свободи и нарушаване на неприкосновеността на персоналния живот. И това е напълно естествено.

Никой не крие, че в този момент микрочипът може да бъде обвързван към всяка база данни и да дава цялостна информация за неговия притежател, в това число финансова и здравна. В допълнение, позицията на микрочипа на планетата може елементарно да бъде проследена от спътника 24 часа в денонощието. Скоро полицията даже няма да би трябвало да стопира човек на улицата, с цел да го разпита, написа " Hidden truth ". Ще бъде задоволително да сканират неговия микрочип, и цялата история на живота му ще бъде ясна.

В последна сметка, чипингът на обществото ще изтрие такива понятия като „ персона “ и „ независимост “. Всеки човек ще стане единствено номер в електронната база данни. Степента на надзор, която може да се упражнява върху обществото, ще надвиши всички вероятни през днешния ден граници.

Не единствено това, целият живот на човек, до времето на излизане и влизане в личната му душа, ще бъде записан в електронни бази данни. Не единствено, че в тази база данни ще се записва с каква периодичност, в кой супермаркет, на каква цена и в какъв размер купувате презервативи. В последна сметка, чипът ще ви даде опция просто да излезете от това общество с един бутон …

Един бутон ще затвори всички порти за вас във всички типове превоз, всички граници, всички публични и самостоятелни здания, достъп до храна в магазини и супермаркети, достъп до осведомителни и електронни мрежи.

Един единствен бутон ще управлява целия ви живот от раждането до гибелта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР