Министерството на отбраната увеличава помощта, която Българската армия оказва на

...
Министерството на отбраната увеличава помощта, която Българската армия оказва на
Коментари Харесай

От Министерство на отбраната извънредно: Военни, техника и летателни апарати тръгват към границата

Министерството на защитата усилва помощта, която Българската войска оказва на Министерство на вътрешните работи по защита на държавната граница по отношение на нараствания миграционен напън по българо-турската граница и идните избори. В защитата ще вземат участие военнослужещи, транспортна техника и безпилотни летателни апарати, предава novini.bg.

В поредни срещи, последната от които през днешния ден, съответните параметри на спомагателната помощ бяха контрактувани сред Министерството на защитата и Министерството на вътрешните работи, с присъединяване на Главна дирекция „ Гранична полиция “.

От 27 август 2022 година Сухопътните войски ще усилят поетапно присъединяване си с повече от 300 военнослужещи с нужната транспортна техника с нараснала проходимост. Военнослужещите ще продължат да организират взаимни патрули със чиновници на Групово дело „ Гранична полиция “. В осъществяване на задачата на въоръжените сили „ Принос към националната сигурност в спокойно време “ от 1 ноември 2021 година военнослужещи от състава на Сухопътните войски ежедневно оказват подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи за защита на държавната граница.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР