Министерството на отбраната ще направи второ издание на кампанията Бъди

...
Министерството на отбраната ще направи второ издание на кампанията Бъди
Коментари Харесай

Втори дубъл на „Бъди войник“ ще има в Кърджали – общината виновна

Министерството на защитата ще направи второ издание на акцията „ Бъди боец “ в Кърджали, защото общинската власт не си е свършила работата да притегли интереса към армията.



Това се схваща от прессъобщението от Министерството на защитата от през днешния ден. На 12 юни т.г. проявата не е постигнала поставените цели - пред необятната общност в града да бъдат демонстрирани качествата и професионалните умения на военнослужещите от Специалните сили и да бъде дадена опция на огромен брой младежи да се срещнат с военната работа по време на осведомителната борса.

Виновна за това е общината, излиза наяве от известието - съществена причина за това е неналичието на съгласуваност, заради което е позволено на този ден да бъдат извършени по едно и също време две значими за града събития - Открита сцена на гениите, проведена от Детския и юношески парламент към ОДК в Кърджали и Младежкия клуб към ОСНВ, и акцията „ Бъди боец “ с динамичен и неподвижен показ на Силите за специфични интервенции и осведомителна борса, е посочено в текста от министерството.

„ По виновност на общинските управляващи двете мероприятия, които целят една и съща публика, се организират едновременно на доста близки места. Така е пропуснат шансът хората да се срещнат от близко с Българската войска - институцията, която дава опция на младежи от разнообразни обществени и етнически общности да намерят своето предопределение в работа на Родината “, се акцентира в известието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР