Министерството на отбраната на Руската федерация обяви идентифицирането на конкретни

...
Министерството на отбраната на Руската федерация обяви идентифицирането на конкретни
Коментари Харесай

Идентифицирани са служители, отговорни за създаването на биологично оръжие в Украйна

Министерството на защитата на Руската федерация разгласи идентифицирането на съответни чиновници, виновни за основаването на съставни елементи за биологично оръжие в биологични лаборатории на територията на Украйна. Това съобщи в сряда, 30 март, формалният представител на Министерството на защитата Игор Конашенков.

Според Конашенков Министерството на защитата е схванало за присъединяване в работата на тези лаборатории на началниците на отдели и чиновници на Министерството на защитата на Съединени американски щати, както и на неговите съществени компании реализатори. По-рано в пресата имаше известия за връзката на тези компании със сина на настоящия президент на Съединени американски щати Хънтър Байдън.

Конашенков напомни, че в биолаборатории на територията на Украйна по заповед на Пентагона се работи с варианти на патогени на изключително рискови инфекции.

Редица документи, получени от тези лаборатории, свидетелстват за укриване на самоличността на субектите и за сериозния риск за живота им “, акцентира Конашенков.

Официалният представител на Министерството на външните работи разгласи откриването на документи, които демонстрират проекти за потребление от Киев на безпилотни летателни апарати, способни да придвижват и разпръскват смъртоносни субстанции и проекти на украинските управляващи да употребяват биологични оръжия против поданици на републиките на Донбас и Руската федерация.

Конашенков разгласи в близко бъдеще специфичен брифинг на Министерството на защитата, който ще опише по-подробно за разкритите обстоятелства.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР