Министерството на отбраната на Русия поръча допълнителна партида от най-новите

...
Министерството на отбраната на Русия поръча допълнителна партида от най-новите
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Русия поръча допълнителна партида ракети Циркон.

Министерството на защитата на Русия поръча спомагателна партида от най-новите хиперзвукови ракети " Циркон " на промишлеността, оповестява ТАСС, базирайки се на източник от военното ведомство.

„ Както към този момент беше обявено, първият контракт за произвеждане на партида циркони беше подписан през лятото на 2021 година „ Допълнителният контракт е от тази есен “, споделиха от ведомството, без да показват точна дата. По думите му спомагателният контракт се отнася за няколко десетки ракети, срокът за осъществяването му е 2023 година

Преди това държавните тествания на " Циркон " бяха извършени от надводен притежател - фрегатата " Адмирал на флота на Съветския съюз Горшков ". През 2021 година започнаха и тествания на ракетата от подводен притежател, атомната подводница Северодвинск. В началото на ноември беше обявено, че към този момент е създадена и създадена апаратно мобилна пускова установка за брегова ракетна система с хиперзвукова ракета " Циркон ".

" Циркон " е създаден и създаден в Реутовското Неправителствени организации Машиностроение (част от Корпорацията за тактически ракети, член на Съюза на машиностроителите на Русия).

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР