Министерството на отбраната на Израел съобщи, че успешно е завършило

...
Министерството на отбраната на Израел съобщи, че успешно е завършило
Коментари Харесай

Израел и САЩ успешно изпитаха Прашката на Давид

Министерството на защитата на Израел заяви, че сполучливо е приключило тестване на усъвършенствана версия на системата за противоракетна защита " Прашката на Давид " , написа " Таймс ъв Израел ".

Ученията в южната част на страната са извършени в съдействие с Агенцията за противоракетна защита на Съединени американски щати . Симулирани са разнообразни сюжети на закани, разясни ведомството.

משרד הביטחון השלים סדרת ניסויים בגרסה המתקדמת של שרביט קסמים. "ישראל ממשיכה להיות פורצת דרך עולמית בפיתוח מערכות הגנה מפני טילים ", אמר ראש הממשלהhttps://t.co/Il02XrV9ch pic.twitter.com/yNyFbjEVOa
— mako (@mako_feed) March 19, 2019
Моше Пател, шеф на Организацията за противоракетна защита на Израел, разяснява, че при тестванията сполучливо са изпитали системата до ръба на опциите й и системата е съумяла да порази всички цели . Той разясни, че в този момент e в развой предаването й на Военновъздушни сили.

Системата е сегмент от тристепенен израелски щит. Той включва сполучливо разгърнатия " Железен купол " (Iron Dome), който поразява ракети и мини с дребен обхват на деяние и система " Стрела " (Arrow) с огромен обхват на деяние. " Прашката на Давид " (David`s Sling) е със междинен обхват на деяние.
 Израел сполучливо изпита най-модерното си ПРО
Израел сполучливо изпита най-модерното си ПРО

" Стрела " е сегмент от тристепенен израелски щит
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР