Министерството на отбраната на Беларус е провело два пъти разговори

...
Министерството на отбраната на Беларус е провело два пъти разговори
Коментари Харесай

Лукашенко за Зеленски: Мерзавец! Предупредихме го за възможна атака, а той не се обади в Русия

Министерството на защитата на Беларус е провело два пъти диалози с украински сътрудници. Последният сходен диалог се организира след срещата сред Путин и Лукашенко в Москва. На вниманието на украинската страна бяха показани нюансите на договарянията сред водачите.

Военното управление на Украйна е било предизвестено за допустима спецоперация, само че не е подхванало никакви стъпки, сподели президентът на Беларус Александър Лукашенко на оперативна среща с военните.

Лукашенко попита министъра на защитата на Беларус Виктор Хренин дали е предал на украинския си сътрудник нуждата да се свърже с Министерството на защитата и Генералния щаб на Русия. Хренин отговори, че е извършил инструкциите на Лукашенко и е в контакт с украинския си сътрудник, само че той обаче не се свързал с Москва. " Слушайте, в историята е имало случаи, когато Хрушчов се обажда на Кенеди през нощта и стопира термоядрената война. Но ето, видите ли, беше мъчно да се обадите, вдигнете телефона. Мерзавец! ", акцентира Лукашенко.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР