Министерството на отбраната готви за продажба апетитни имоти по Южното

...
Министерството на отбраната готви за продажба апетитни имоти по Южното
Коментари Харесай

МО продава апетитни имоти

Министерството на защитата готви за продажба апетитни парцели по Южното Черноморие. До края на годината ще бъдат продадени още редица атрактивни парцели в София. Всички те са включени в лист с общо 100 парцела с отпаднало предопределение, „ планувани за реализиране на разпоредителни дейности “.

Един от тези парцели се намира на морския бряг в Черноморец. Теренът е на бивше военно отделение, ситуирано върху 173 дка, като близо половината от парцела се намира върху полуостров Червенка, написа „ Дневник “.

Друг подобен вкусен парцел съставлява 31.3 дка незастроен терен с недефиниран метод на трайно прилагане, който се намира в местността Акротирия във към момента едва застроената южна част на Несебър. Имотът е заобиколен от пясъчни и скалисти плажове, а в обсега му има пясъчни дюни.

Вторият полуостров обгръща местността Кротирия западно от Стария град в Поморие и съставлява урбанизирана територия с непостоянен метод на трайно прилагане. На север теренът граничи с няколко ваканционни комплекса и хотели.

Предвиден за продажба е и парцел на МО в бургаския кв. „ Сарафово “. Става въпрос за някогашни армейски хранилища с пет постройки, ситуирани в терен от 5.4 дка на към 300 м от плажа. Сега теренът е очакван за ниско застрояване до 10 м.

МО готви за продажба и три парцела в непосредствена непосредственост до плаж „ Нестинарка “ в Царево. Първият е ситуиран върху 110 дка и граничи с необятна пясъчна линия, вторият е маркиран като „ казармен регион “ с една сграда и терен от над 112 дка. Третият парцел е много по-малък - 4,2 дка, само че граничи с другите два.

В листата на министерството с парцели с отпаднало предопределение е и терен от близо 2 дка в местността Герени край Созопол, който се намира на към 200 м от морето, къмпинг „ Роял бийч “ и ваканционните комплекси „ Блу ориндж “ и „ Хасиенда бийч “.

Атрактивни парцели, готвени за продажба от МО, има и в София. Един от тях - незастроен парцел с повърхност 2,1 дка, се намира на бул. „ Цар Борис III “ 341 в столицата.

Предвидени за продажба са още терен от 19 дка със остарели военни хранилища в Драгалевци и незастроен парцел на терен над 39 дка на околовръстното шосе в София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР