Министерството на отбраната е определило 12,8 млрд. долара за възможно

...
Министерството на отбраната е определило 12,8 млрд. долара за възможно
Коментари Харесай

12,8 млрд. долара за стената на Тръмп

Министерството на защитата е определило 12,8 милиарда $ за допустимо финансиране, което би могло да се употребява, с цел да се извърши апела на президента Тръмп за гранична стена, оповестява американското издание Washington Examiner, представено от " фокус ".
Сенатор Джак Рийд популяризира 20-странична електронна таблица в Twitter.
Миналият месец Доналд Тръмп разгласи изключително състояние на границата и съобщи, че желае да употребява 3,6 милиарда $ за планове за гранични стени. В листата на Пентагона се споделя, че са открити вероятни източници на финансиране, които „ надвишават нужната сума “.
Но не е ясно от кои планове ще изтегли министерството на защитата. Някои щати, на които са били отпуснати доста количество пари, които не са изразходвани, могат да получат удар.
Калифорния, да вземем за пример, има повече от 700 милиона $ за неизползвани военни структури. Хавай има повече от 400 милиона $, които могат да бъдат употребявани.
Повече от 200 милиона $ сходно финансиране, отпуснато за Хавай, Мейн, Ню Йорк, Северна Каролина, Гуам, Германия и Гуантанамо също са в листата.
Рийд предизвести в известието си, че „ военните бази във вашия щат могат да бъдат наранени отрицателно “ от изключителното състояние на Тръмп.
Конгресът одобри резолюция, с която не утвърждава устрема на Тръмп за незабавно финансиране, само че Тръмп й наложи несъгласие и не се чака законодателите да имат задоволително гласове, с цел да го отхвърлят. Противниците на хода на Тръмп към момента се надяват, че правосъдно отменяне може да попречи на Тръмп да харчи парите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР