Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ и Световната банка

...
Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ и Световната банка
Коментари Харесай

Екоминистерството и Световната банка представят проект за подобряване на качеството на въздуха

Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ и Световната банка ще показват през днешния ден план на Национална стратегия за възстановяване качеството на атмосферния въздух /2018-2024 г./ на конференция от 13.00 часа през днешния ден в " София хотел Балкан ", оповестиха от Министерство на околната среда и водите.

Очаква се да вземат участие вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, непрекъснатият представител на Световната банка Фабрицио Дзарконе, представители на държавните институции, локалната власт и неправителствения бранш.

Проектът на националната стратегия е създаден въз основа на съглашение за даване на консултантски услуги сред Министерство на околната среда и водите и Световната банка в поддръжка на ръководството на качеството на въздуха, в действие от 28 декември 2016 година.

Проектът съдържа ограничения, ориентирани към понижаване на излъчванията и възстановяване качеството на атмосферния въздух. Той ще бъде показан от специалиста по околна среда на Световната банка Самир Акбар и координатора на екипа Ръсел Фрост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР