Министерството на националната отбрана отрича информацията в публичното пространство относно

...
Министерството на националната отбрана отрича информацията в публичното пространство относно
Коментари Харесай

Украйна твърди: Руски дронове удариха Румъния frognews.bg

„ Министерството на националната защита отхвърля информацията в общественото пространство по отношение на обстановката, зародила през нощта на 3 против 4 септември, при която се допуска, че съветски дронове са паднали на националната територия на Румъния. ", се споделя в известие.

Ресорните структури на Министерството на националната защита следиха в действително време обстановката, подбудена от съветските офанзиви, осъществени с дронове, както нощес, по този начин и в събота против неделя, по инфраструктурата в региона на украинските пристанища на река Дунав.

„ Според Държавната гранична работа на Украйна, нощес, по време на масирана съветска офанзива покрай пристанището Измаил, съветски дронове са паднали и експлодирали на територията на Румъния “, написа украинският формален представител Олег Николенко във Facebook.

„ Това е още едно удостоверение, че съветският гнет е голяма опасност освен за сигурността на Украйна, само че и за сигурността на прилежащите страни, в това число страните-членки на НАТО “, сподели той.

 

Николенко разгласява фотография, на която се виждат пламъци от гърмеж на отсрещния бряг на Дунав.

Източник от украинската войска сподели пред Ройтерс, че два съветски дрона са паднали на румънския бряг на река Дунав.

Румънското министерство на защитата предава, че „ е подхванало засилени ограничения за зоркост в националното земно, морско и въздушно пространство и способства за подсилване на защитата и позицията за въздържане на източния фланг, според националните и съюзнически проекти “.

„ Министерството на националната защита удостоверява обстоятелството, че тези офанзиви на Руската федерация против цивилни цели и инфраструктура в Украйна са неоправдани и са в надълбоко несъгласие с нормите на интернационалното филантропично право “, се споделя още в прессъобщението на МО на Румъния.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР