Министерството на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор ще

...
Министерството на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор ще
Коментари Харесай

Спортното министерство връчва „Венец на победителя“ на бележити спортисти. Сред тях - и Кирил Домусчиев

Министерството на младежта и спорта и Българският състезателен тотализатор ще отличат най-хубавите спортисти и треньори за 2019 година Това ще се случи през днешния ден по време на петото издание на церемонията " Нощта на първенците “ през днешния ден от 19:00 часа в „ Рейнбоу Плаза “.

Премии на обща стойност 215 000 лв. ще бъдат раздадени на спечелилите и техните треньори в 7 категории: „ Спортист номер 1 на България “, „ Треньор номер 1 на България “, „ Отбор номер 1 на България “, „ Спортист с увреждания номер 1 на България “, „ Млад състезател до 23 години номер 1 на България “, „ Млад състезател до 18 години номер 1 на България “ и „ Млад състезател до 16 години номер 1 на България “, осведоми gong.bg. 

По време на „ Нощта на първенците “ министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще връчи най-високото държавно отличие в региона на спорта „ Венец на спечелилия “ на заслужили български спортисти, ръководители и деятели. Сред тях са някогашният президент на БФС и Професионалната лига Валентин Михов, притежателят на „ Лудогорец “ Кирил Домусчиев, легендите Таня Богомилова (плуване) Петър Попангелов (ски), Валентин Йорданов (борба) и други

Водещи на церемонията ще бъдат капитанът на националния тим по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова и известният ефирен водещ Деян Славчев-Део.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР