Министерството на информацията и социалното развитие на Казахстан възобнови достъпа

...
Министерството на информацията и социалното развитие на Казахстан възобнови достъпа
Коментари Харесай

Казахстан възстанови достъпа до LinkedIn

Министерството на информацията и общественото развиване на Казахстан възобнови достъпа до обществената мрежа LinkedIn, която преди беше лимитирана заради нарушавания на локалното законодателство. Това заяви пресслужбата на ведомството, представена от.

В началото на седмицата достъпът до ресурса беше блокиран заради обстоятелството, че управляващите на републиката разкриха в работата му редица нарушавания на законодателните правила, свързани с рекламирането на онлайн казина и основаването на подправени сметки от името на действителни хора, които не са техни собственици.

" Министерството на информацията и общественото развиване на Република Казахстан организира договаряния с формалните представители на LinkedIn по отношение на обстановката с ограничението на достъпа до интернет ресурса linkedin.com в Казахстан. Представители на LinkedIn признаха настояванията на казахстанската страна за основателни и отстраниха противозаконното наличие от интернет ресурса ", се споделя в известието.

В момента достъпът до обществената мрежа е възобновен. " Постигнати са съглашения с представители на LinkedIn за създаване на по-нататъшен градивен разговор и определяне на взаимоизгодно съдействие ", означават от ведомството. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР