Министерството на икономиката, търговията и промишлеността на Япония съвместо с

...
Министерството на икономиката, търговията и промишлеността на Япония съвместо с
Коментари Харесай

Летящите автомобили стават масови в Япония

Министерството на стопанската система, търговията и индустрията на Япония съвместо с комитет от Министерството на земята, инфраструктурата и превоза на страната показаха пътна карта, предопределена за основаването и популяризирането на летящи коли.
По информация на изданието Response, изпитателните полети на новия тип техника в Япония ще започват още през тази година. Производството на готовите транспортни средства би трябвало да стартира през интервала 2020-2023 година, като готовите летящи коли ще бъдат показани на международното ревю Expo в Осака през 2025 година Масовото те би трябвало да навлязат през 2030 година
Летащите коли ще бъдат употребявани за транспорт на товари и хора в градовете, както и в селските региони. Новият превоз ще се употребява интензивно и от избавителните служби, а също по този начин и за развлекателни цели.
За осъществяване на плана, в Япония ще бъдат създадени стандарти за сигурност на летащите коли и за тяхната техническа сертификация. Специално внимание ще бъде обърната на рационализиране на системите за антономно ръководство и за потребление на електрическа двигателна сила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР