Министерството на икономиката със съдействието на българския бизнес и търговските

...
Министерството на икономиката със съдействието на българския бизнес и търговските
Коментари Харесай

Министерството на икономиката прави дигитален експортен хъб

Министерството на стопанската система със съдействието на българския бизнес и комерсиалните представители зад граница имат концепция за основаване на като поддръжка на българския експорт, който е най-засегнат от епидемиологичната рецесия.
Това стана ясно по време на видеоконферентна връзка сред министъра на стопанската система Лъчезар Борисов, представителите на бизнесау нас и сътрудниците по търговско-икономическата активност.
Министърът на стопанската система Лъчезар Борисов даде обещание тази концепция да се осъществя в най-кратки периоди, оповестиха от ведомството. По време на срещата бяха дадени оферти портфолиото на компаниите и предлаганите от тях услуги да бъде на британски език, с цел да са по-достъпни за всички консуматори в международен мащаб. По думите на икономическия министървъпреки позитивните равнища на индикаторите на вътрешно ползване и вложенията в страната, и е обусловено от спада на българския експорт през третото тримесечие на 2020г., който бе най-засегнат от разпространяването на коронавирусната зараза по света.
Той подсети, че точно в изискванията на рецесия всички би трябвало да солидализираме напъните си и да проявим еластичност и креативност, с цел да спомогнем оптимално бързо всеки един бранш от стопанската система ни да възвърне позициите си.
Министър Борисов изрази вяра, че основаването на тази нова платформа е стъпка в вярната тенденция за поддръжка на българските експортьори, се показва още в известието.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР