Министерството на икономиката, предприемачеството и туризма (МИПТ) на Румъния сключи

...
Министерството на икономиката, предприемачеството и туризма (МИПТ) на Румъния сключи
Коментари Харесай

Румъния с рекламен удар: Сключи договор с медийния гигант BBC за популяризиране на туризма

Министерството на стопанската система, предприемачеството и туризма (МИПТ) на Румъния подписа контракт с английския медиен колос BBC. По силата на съглашението за интервал от месец – от 15 октомври до 15 ноември, малкия екран ще излъчва рекламни клипчета, с цел да се разпространява северната ни съседка като привлекателна туристическа дестинация измежду британците.

Акцентите в клипчетата ще паднат върху природата, културата и кухнята на Румъния. От отрасловото ведомство на страната прецизираха, че персонално известният британски публицист Чарли Отли ще се ангажира с рекламната акция измежду сънародниците си на Острова.

Договорът е за общо 8 клипа – четири от тях са с дължина от минута, а другите четири са по 30 секунди. В тях туристическото министерство ще показа Румъния като подобаваща дестинаця за всеки сезон.

Освен това Чарли Отли е продуцирал и девето видео, което ще бъде промотирано по време на Международния фестивал на туризма, който ще се организира в Лондон от 6 до 8 ноември.

Сътрудничеството ни с BBC ще изтъкне полезностите, които изповядва МИПТ и задачите му да промотира хубостта и разнообразието, което предлага Румъния. 24-часовият ефирен канал е наличен в съвсем целия свят, настрана от това, че наличието му се излъчва в милиони хотелски стаи, в самолети, на круизни кораби и на мобилни устройства, написаха от министерството на туризма на Румъния.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР