Министерството на финансите ще създаде работна група, от която очаква

...
Министерството на финансите ще създаде работна група, от която очаква
Коментари Харесай

МФ ще търси консенсус за подобряване прогнозирането и анализите на приходите от ДДС

Министерството на финансите ще сътвори работна група, от която чака да предложи консенсусни ограничения за възстановяване на прогнозирането и анализите на приходите от Данък добавена стойност. В нея с изключение на представители на министерството и на Националната организация по приходите, ще бъдат поканени за присъединяване също бизнес организациите и всички заинтригувани страни, оповестяват от ведомството.

Министър Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси взе това решение по отношение на изразените мнения във връзка оповестения за публично разискване Проект на устав за изменение и допълнение на Правилника за използване на Закона за налога върху добавената стойност. Документът не е одобрен и не е влезнал в действие. На този стадий текстовете, препоръчани в член 113 д от плана, няма да бъдат част от правилника, който ще бъде одобрен от министъра на финансите.

Всички дейности на МФ имат за цел само подобряването на прогнозирането и анализите на приходите от Данък добавена стойност. Това обаче няма да става за сметка на увеличена административна тежест за правилния бизнес, от който зависи развиването на стопанската система.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР