Министерството на енергетиката започва извънредна 15-дневна проверка на Топлофикация София“

...
Министерството на енергетиката започва извънредна 15-дневна проверка на Топлофикация София“
Коментари Харесай

Министерството на енергетиката проверява Топлофикация

Министерството на енергетиката стартира изключителна 15-дневна инспекция на „ Топлофикация София “ ЕАД и компаниите за дялово систематизиране. Това оповестиха за медиите от енергийното ведомство.
Ще бъдат тествани шест от фирмите, които правят дялово систематизиране на топлинната сила на територията на гр. София: „ Техем Сървисис ” ЕООД, " Бруната " ООД, " Нелбо " АД, " Термокомплект " ООД, " Топлоконтрол " ООД, " МХ Елвеко " ООД.
 „ Топлофикация-София “ е върнала 24 млн. лева от понижението на цената на газа „ Топлофикация-София “ е върнала 24 млн. лева от понижението на цената на газа
24 милиона лв. е възстановила „ Топлофикация София “ на своите консуматори от ретроактивното понижение на цената на топлинна...
Целта на инспекцията е да откри активността на тези сдружения обвързвана с използване на дяловото систематизиране на топлинна сила, се показва в известието.
Постъпили са и сигнали от клиенти за изравнителни сметки от топлинните счетоводители след нормативно открития период 15.07.2020 година Заради тях министърът на енергетиката Теменужка Петрова е отправила рекомендация към Асоциацията на топлинните счетоводители. Тя приканва за тези топлинни счетоводители да дават опция за изпращане на възражения или рекламации по отношение на получените изравнителни сметки в период до 30.09.2020 година в това число.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР