Министерството на енергетиката на САЩ лансира програма за анализ на

...
Министерството на енергетиката на САЩ лансира програма за анализ на
Коментари Харесай

САЩ лансира програма за използване на опита на НАСА в гражданската атомна енергетика


Министерството на енергетиката на Съединени американски щати стартира стратегия за разбор на опита на американската галактическа организация НАСА. Целта е изводите от изследването на нуклеарните галактически съоръжения да се употребяват в гражданската атомна енергетика. Това демонстрира отчет на Алианса за нуклеарни нововъведения (NIA - Nuclear Innovation Alliance), оповестен на 21 май.

В помощ на НАСА и Министерството на енергетиката са включени редица специалисти, включително и изпълнителният шеф на Tesla Илън Мъск, който развива планове в галактическата промишленост.

НАСА прави рекомендации към управляващите и по-специално към президента Донълд Тръмп да издаде декрет за преференциални условия за публично-частни партньорства при въвеждането на съвременни реакторни технологии Преди време държавното управление на Съединени американски щати нае сдружение за осъществяване на стратегия за изследване на мненията на представители на компании от атомната промишленост, която да покаже техните цели за развиване.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР