Министерство на земеделието, храните и горите стартира благотворителна кампания за

...
Министерство на земеделието, храните и горите стартира благотворителна кампания за
Коментари Харесай

МЗХГ с кампания Посади надежда

Министерство на земеделието, храните и горите започва благотворителна акция за закупуване на живи елхички под наслов " Посади вяра ", се оповестява на уеб страницата на МЗХГ. Тази година акцията ще бъде в партньорство с фондация „ Искам бебе “ и ще има за цел да се подкрепят двойки с репродуктивни проблеми. Продажбата на живи елхички стартира на 9 декември и ще продължи до навечерието на Коледните празници – 23 декември 2019 година По пет лв. от продажбата на всяка елхичка, предоставена от държавните горски предприятия, ще бъдат дарени за идеята.

Инициативата за подкрепяне на значими дела на министерството от предходните акции през 2015 и 2016 година - „ Купи жива елхичка, помогни на дете “, бе за набиране на средства за работа с деца от фондация „ Аутизъм Днес ” и за лекуване на дете в чужбина.

На откриването на акцията, което ще бъде в зала „ Голям колегиум “ на МЗХГ от 9 ч. на 9 декември, ще участват министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, българският еврокомисар по Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша и заместник-председател на ЕНП Мария Габриел, създателят на фондация " Искам бебе " Радина Велчева и ръководителят на Сдружение „ Аутизъм Днес “ Владислава Цолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР