Министерство на вътрешните работи (МВнР) също ще бъде оценявано, както

...
Министерство на вътрешните работи (МВнР) също ще бъде оценявано, както
Коментари Харесай

Мария Габриел ще се самооценява преди ротацията

Министерство на вътрешните работи (МВнР) също ще бъде оценено, както и останалите министерства. Така отговори на въпрос възнамерява ли след ротацията да оглавява по едно и също време кабинета и Министерство на външните работи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел , представена от Българска национална телевизия.

По думите й е значимо обаче България да продължи да бъде одобрявана добре на всички места по света. " Имаме съглашение. Ясно е написано след ротацията кой какъв ще бъде ", съобщи Габриел.

Тя не счита, че един човек би трябвало да ръководи целия развой. " Показваме напълно друга просвета, в случай че е аз ангажирах през юни, то това е тъй като желая в България да има политически разговор ", означи вицепремиерът и предстоящ министър-председател.
 Властта към момента не споделя за министрите
Властта към момента не споделя за министрите

Акад. Николай Денков даде висока оценка - работи се като един екип

Магия Габриел посочи, че се проучва всяко министерство. " Аз ще се веселя да бъде ясно кое министерство каква работа е свършило. Имаме към този момент доста задълбочена визия ", уточни тя.

По думите на Габриел през последните седем месеца Министерство на външните работи е потвърдило, че България може да бъде фактор за непоклатимост в Югоизточна Европа и има упоритост да бъде районен иновационен водач.

Тя разяснява също, че не вижда аргументи да се слага под въпрос организирането на държавна. Според Мария Габриел са значими наличието и резултатът от визитата.

Тя е през днешния ден в Брюксел за присъединяване в неофициална среща на министрите на външните работи.
 Акад. Денков склонен с Борисов, че ротацията не е непременно
Акад. Денков склонен с Борисов, че ротацията не е непременно

Николай Денков: Явно от ГЕРБ се пробват да провалят делегация в САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР