Министерство на външните работи обяви, че официално ще извика руския

...
Министерство на външните работи обяви, че официално ще извика руския
Коментари Харесай

МВнР вика Митрофанова заради издирването на Христо Грозев

Министерство на външните работи разгласи, че публично ще извика съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова по отношение на федералното търсене на български проверяващ публицист. Христо Грозев е взел участие в няколко следствия по отношение на Алексей Навални.
Прочетете още
На срещата ще бъде разисквана възбраната за проучване на български език в окупираните региони на Украйна от Руската федерация, свалянето на портрети на български исторически персони, както и оповестеното федерално търсене на българския проверяващ публицист Христо Грозев от Министерството на вътрешните работи на Руската федерация, декларират от българското Министерство на външните работи.

През юли съветската проверяваща работа ФСБ съобщи, че Грозев е взел участие в интервенция на украинското военно разузнаване за похищение на военни самолети от Русия. Службата твърди, че разкрила двама куриери, които са взели участие в прехвърлянето на пари от украинското разузнаване на съветски водач за похищение на аероплан. Журналистът отхвърля да е забъркан.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР