Министерство на външните работи (МВнР) препоръчва на българите да не

...
Министерство на външните работи (МВнР) препоръчва на българите да не
Коментари Харесай

Напрежение на Ивицата Газа, Външно нареди да не се пътува в Израел

Министерство на външните работи (МВнР) предлага на българите да не пътуват в Израел. Всички наши сънародници, които са на територията на страната, би трябвало да имат поради, че са рискови визитите тук-там на териториите на Западния бряг, Източен Ерусалим, наоколо до границата с Ивицата Газа, Голанските възвишения.

Препоръчваме при идване в местата за настаняване в Израел всички туристи да се поинтересуват за съществуването на бомбоубежища в региона. В случай на задействани звукови сирени за въздушно нахлуване (ракетна атака), хората следва да се насочат по най – късия път до бомбоубежище и да чакат прекъсване на сигнала за заплаха.

В случай, че няма скривалище или не може да се стигне до него в точния момент, лицата следва да се прикрият до най – близката стена или бариера, което би могло да ги защищити от евентуален гърмеж или осколки от шрапнели. При всички случаи следва да се съблюдават инструкциите, давани в такива случаи от органите на публичния ред и/или на военни елементи.

Лидер на "Ислямски джихад " погубен при израелски прицелен удар в Газа

Във връзка с усложнената конюнктура посолството на България в Тел Авив е затворено за клиенти. При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството на България в Тел Авив на следните телефонни номера: + 972 3 696 13 78 и + 972 3 696 13 61 или мобилни номера за незабавни случаи +972 54 59 54 379 и +972 54 764 00 89.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР