Министерство на туризма стана единствената държавна организация с престижни творчески

...
Министерство на туризма стана единствената държавна организация с престижни творчески
Коментари Харесай

Министерство на туризма спечели две награди на най-големия и престижен фестивала за реклама в България ФАРА

Министерство на туризма стана единствената държавна организация с влиятелни креативен награди на фестивала за реклама и връзки ФАРА 2019. Това е и първото съществено отличие за креативност в акция на държавна институция в България.
Туристическата акция на България във Англия „ Голямата замяна / The Great Swap ” завоюва най-трудната и влиятелна премия в националния фестивала – отличие в категорията Кампания в категория „ Услуги “. На плана The Great Swap беше присъдена сребърна премия, като злато и бронз в категорията не бяха връчени. Кампанията се състезава в категория „ Услуги “ наред с всички акции в областта на услугите. Кампанията беше отличена и със Сребърна премия в категорията „ Креативно потребление на медия – изобретателно потребление на съществуващи формати “. В тази категория планът получи сребро като още веднъж злато не се присъжда. Творческата акция „ Голямата замяна / The Great Swap ” е план на рекламната организация McCann Sofia.
ФАРА е вторият фестивал за реклама и връзки за миналия месец, на който акцията The Great Swap получава огромни награди. В извършения на 16-ти май фестивал ПР Приз акцията взе Злато в категория „ Комуникационен план в обществения бранш “ и сребро в най-оспорваната категория „ Дигитална акция или план “.
32 организации участваха с общо 324 рекламни плана в тазгодишното юбилейно издание на ФАРА. Фестивалът навърши 20 години и означи годишнината с две церемонии и една юбилейна категория „ The best of the first 20 ”. ФАРА се организира за четвърта поредна година в Пловдив сред 6 и 9 юни като част от културната стратегия на „ Пловдив 2019 “.
Кампанията The Great Swap („ Голямата замяна “), която получи влиятелните награди, е част от връзката на страната ни като туристическа дестинация за сезон 2018-19 г и по-забавен и ексцентричен метод притегли интереса на английските туристи през последните месеци. Кампанията е освен изобретателна, само че и ефикасна и способства за растеж на туристическите визити от Обединеното Кралство у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР