Министерство на отбрана в безсилието си да реши проблемите в

...
Министерство на отбрана в безсилието си да реши проблемите в
Коментари Харесай

Фрогоко: Срам! Министерството на отбраната върти автоджамбазлък

Министерство на защита в безсилието си да реши проблемите в армията, както кадрови, по този начин и проблемите с техниката, стартира да се занимава с все по неуместни и несвойствени действия!
Наш четец видя нещо необичайно и мощно обидно за една толкоз сериозна и авторитентна институция като Министерство на защитата. На частен автомобил модел Ауди А3 със старозагорски номер СТ 9020 РА на рамката на номера е изписано „ Въоръжени сили на Република България “. Нашият четец твърди, че от колата е слязъл сина на генерал-майор доктор Груди Ангелов, шеф на ВА „ Г.С.Раковски “ и огромна горделивост на своя чичо Аню Ньойски.

Човекът, в чийто отговорности влиза да образова бъдещите офицери на национализъм и почитание към армията, разрешава личния му наследник да се гаври с Въоръжените сили на България. Вместо да възпре сина си, той му разрешава да погазва законите на страната и да осквернява институцията, на която дължи кариерата си.

Защо „ Военна полиция “ спи и не подхваща ограничения или това се случва с благословията на политическото управление на армията?!?

Явно управлението на армията е решило да предприеме екстравагантни способи за разпространение на войнишката специалност и след дефилето на „ синята каска “, пристигна ред да се изписва „ Въоръжени сили на Република България “ на номерата на частните коли.

Тези рекламни рамки, нормално се поставят от автоборсите или автосалоните, от които е закупена колата. Това значи ли, че министерство на защитата е почнала да се занимава с автоджамбъзлък и по този ексцентричен метод ли е намерила да се популяризира и коя публика желае да впечатли? Може би началникът на Военна академия по този метод желае да притегли студенти и бъдещи офицери?!?

Министерство на защитата има ли управление и контролни служби или се е трансформирало в цирк, в който служат клоуни без капка почитание институциите и страната?!

Калин Пернишки
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР