Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Световната банка

...
Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Световната банка
Коментари Харесай

МОСВ и Световната банка ще представят нов проект

Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Световната банка ще показват план на Национална стратегия за възстановяване качеството на атмосферния въздух (2018-2024 г.) на конференция в четвъртък – 27 септември.

Форумът ще се състои от 13 часа в „ София Хотел Балкан “, зала Сердика, оповестиха от пресцентъра на ведомството.

В събитието се чака да вземат участие заместител министър-председателят Валери Симеонов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, непрекъснатият представител на Световната банка Фабрицио Дзарконе, представители на държавните институции, локалната власт и неправителствения бранш.

Проектът на националната стратегия е създаден въз основа на съглашение за даване на консултантски услуги сред Министерство на околната среда и водите и Световната банка в поддръжка на ръководството на качеството на въздуха, в действие от 28 декември 2016 година

Проектът съдържа ограничения, ориентирани към понижаване на излъчванията и възстановяване качеството на атмосферния въздух. Ще бъде показан от специалиста по околна среда на Световната банка Самир Акбар и координатора на екипа Ръсел Фрост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР