Министерство на околната среда и водите, Министерство на правосъдието и

...
Министерство на околната среда и водите, Министерство на правосъдието и
Коментари Харесай

Сандов потвърди кои министерства ще са за Демократична България

Министерство на околната среда и водите, Министерство на правораздаването и Министерство на дигитализацията, като последното е въпрос на дефиниция - това ще са министерствата за   в новото държавно управление по думите на съпредседателя в оставка на " Зеленото придвижване " Борислав Сандов.

„ Изчистваме текстовете, с цел да бъдат ясни и с цел да бъдат сигнал към сътрудниците в Европейски Съюз във връзка с това, че следва смяна в посоката, за която постоянно ни подлагат на критика, че изоставаме. Първоначалната дефиниция, която от Политическа партия (Продължаваме промяната) показаха, изключваше от „ ИТН ” да имат вицепремиер. Не знам дали е било по избор на едната или другата страна. Но имайте поради, че Има Такъв Народ са поели доста тежки и ресурсни министерства – Министерство на външните работи, енергетика, Министерство на регионалното развитие. Това са доста съществени и виновни министерства. От тази позиция тежестта се балансира. Математическото наместване тук няма да сработи ”, уточни той пред Нова телевизия. 
Владислав Панев: Борислав Сандов е добра кандидатура за министър
„ Звучи разумно. Той е една добра кандидатура за министър. Всичко е на масата, няма нищо контрактувано “, сподели по БНР Владислав...

Сандов добави още, че довечера или в утрешния ден следва сътрудниците му от „ Зелено придвижване ” да създадат формалната номинация за поста -  на народен съвет, защото той самият е една от номинациите ”. (Припомняме, че той нито отхвърли, нито удостовери информациата за себе си пред, още в провите часове, откакто се завъртя името му в общественото прострастнство. Вижте тук:  )

Що се отнася до това по кое време публично ще има и ще бъде оповестено съдружно съглашение за ръководство , Сандов съобщи, че чул, че Българска социалистическа партия щели да отсрочат Националния си съвет и нямало да е тази седмица - по тази причина той чака да няма още тази седмица съглашение. Но направи и конкретизиране, че в случай че Българска социалистическа партия си промени мнението, може и да има - зависи обаче и по кое време Има Такъв Народ вътрешно ще решат, тъй като за това няма информация досега.

„ Няма спор в поради постовете в министерствата. Въпросът беше дали не би трябвало да има позиция единствено за вицепремиер ”, изясни той. Сандов удостовери информацията, че съпредседателите на „ Продължаваме Промяната ” са се срещали с водачите на „ Демократична България ”, на която е участвал и той.

„ Това беше среща вид председателски съвет. Освен К, участва и още един член на партията. към този момент е към своя край и мъчно може да се вършат някакви промени. Такъв вид съществуваше първоначално ”, съобщи Сандов по Нова телевизия. 
Сандов не изключи " Демократична България " да няма министри
Възможно е „ Демократична България ” да не предложи министри, а да взе участие единствено като поддръжка на Народното събрание. На първо място...

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР