Министерство на младежта и спорта на Азербайджан заедно с посолството

...
Министерство на младежта и спорта на Азербайджан заедно с посолството
Коментари Харесай

Стартира конкурс „Какво знаем за Азербайджан?“

Министерство на младежта и спорта на Азербайджан дружно с посолството на Баку в София организират конкурс за есе на тематика „ Какво знам за Азербайджан? “. Целта е  да се увеличи осведомеността на младежите за Азербайджан в чужбина, насърчавайки запознаването им със страната, като по този метод се подтиква научно-изследователската активност, обвързвана с Азербайджан. 5-те най-хубави оферти ще завоюват едноседмично пътешестване до Азербайджан, с цел да изследват антична история, богато културно завещание и вкусна национална кухня. Всички разноски (включително превоз, настаняване, вътрешен превоз и храна), свързани с пътуването, ще бъдат покрити от азербайджанската страна. Пътуването ще се организира до края на август 2019 година.

Конкурсът е отворен за възпитаници и младежи  на възраст сред 18 и 29 години от междинните учебни заведения и университетите в България. В него могат да вземат участие български жители и задгранични студенти, пребиваващи в България. Есетата би трябвало да бъдат написани на британски език и да не надвишават 2500 думи. Всички предложения трябва да бъдат двойно ситуирани в 12-точков, Arial постоянен шрифт на всички места и в двете MS Word и PDF формати. Всяко регистриране би трябвало да бъде съпроводено от: - Формуляр за кандидатстване (приложен - приложение 1), автобиография, копие на паспорт (или ID). По време на процеса на асортимент ще бъде отделено особено внимание на задоволителна научна основа, поредност, лист на употребяваните информации / книгопис, както и на достоверността на информацията, включена в есетата.

Участниците могат да изберат специфична тематика, обвързвана с тяхната област на ползи, просветителна, научна и профилирана област.

Срокът за подаване на документите за присъединяване в надпреварата е до 30 юни. За спомагателна информация искащите да вземат участие в състезанието могат да се извърнат към посолството на Азербайджан в България на ул. " Чарлз Дарвин " 6, 1113 София. Телефон:(+3592)8170070, факс (+ 3592) 8170077.

За спомагателни въпроси може да се потърси госпожа Вусала Садигова, Втори секретар на посолството на Азербайджан в България (email: [email protected], тел.: + 359 2 817 00 73).  Есетата би трябвало да се изпращат на адрес: [email protected] в Word или PDF формати до 30 юни 2019 година

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР