Министерският съвет прие решение за безвъзмездно предоставяне за управление на

...
Министерският съвет прие решение за безвъзмездно предоставяне за управление на
Коментари Харесай

Промениха статута на редица имоти

Министерският съвет одобри решение за безплатно даване за ръководство на имоти- обществена държавна благосъстоятелност и движими движимости на Министерството на здравеопазването, находящи се в гр. София, Столична община, с. Владая, в.з. „ Приплат “ и парцели находящи се на ул. „ Трети март “ в гр. Приморско, община Приморско, област Бургас. Имотите и движимостите са нужни за активността на Министерство на здравеопазването.

Съгласно решение на държавното управление, „ Български пощи “ ЕАД ще продадат неподвижен парцел в Долна баня посредством електронен търг. Обектът ще бъде препоръчан по реда на Наредбата за електронната платформа за продажба на парцели, а цената ще бъде не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител. Имотът не е нужен за активността на „ Български пощи’’ ЕАД, а поддръжката му е обвързвана с неоправдани разноски.
„ Български пощи “ ЕАД ща продадат посредством директно договаряне своя дял в неподвижен парцел в с. Марикостиново, община Петрич. Съсобственикът е изразил предпочитание да купи частта на сдружението, като е поел ангажимент при прекачване на парцела, „ Български пощи “ ЕАД да запазят вещно право на безсрочно и безплатно прилагане на две пространства, нужни за софтуерните потребности на пощенската станция в с. Марикостиново. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР