Министерският съвет прие решение за безвъзмездно предоставяне за управление на

...
Министерският съвет прие решение за безвъзмездно предоставяне за управление на
Коментари Харесай

Правителството се разпореди с имоти по морето

Министерският съвет одобри решение за безплатно даване за ръководство на имоти- обществена държавна благосъстоятелност и движими движимости на Министерството на здравеопазването, находящи се в гр. София, Столична община, с. Владая, в.з. „ Приплат “ и парцели находящи се на ул. „ Трети март “ в гр. Приморско, община Приморско, област Бургас. Имотите и движимостите са нужни за активността на Министерство на здравеопазването, осведомят от пресслужбата на Министерски съвет.

Съгласно решение на държавното управление, „ Български пощи “ ЕАД ще продадат неподвижен парцел в Долна баня посредством електронен търг. Обектът ще бъде препоръчан по реда на Наредбата за електронната платформа за продажба на парцели, а цената ще бъде не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител. Имотът не е нужен за активността на „ Български пощи’’ ЕАД, а поддръжката му е обвързвана с неоправдани разноски.

Правителството се разпореди с парцели

„ Български пощи “ ЕАД ща продадат посредством директно договаряне своя дял в неподвижен парцел в с. Марикостиново, община Петрич. Съсобственикът е изразил предпочитание да купи частта на сдружението, като е поел ангажимент при прекачване на парцела, „ Български пощи “ ЕАД да запазят вещно право на безсрочно и безплатно прилагане на две пространства, нужни за софтуерните потребности на пощенската станция в с. Марикостиново. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР