Министерският съвет прие решение „Холдинг БДЖ“ ЕАД да продаде чрез

...
Министерският съвет прие решение „Холдинг БДЖ“ ЕАД да продаде чрез
Коментари Харесай

Промениха статута на редица имоти

Министерският съвет одобри решение „ Холдинг БДЖ “ ЕАД да продаде посредством директно договаряне три жилището, които се намират в София и чиято продажба ще се реализира с наемателите им. С продажбата на недвижимите парцели, сдружението ще се разпореди възмездно с активи, които не са нужни за активността му и от ръководството на които няма основна икономическа изгода.

„ Български пощи “ ЕАД ще продаде неподвижен парцел посредством директно договаряне на Община Видин. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител. Имотът се намира на територията на общината, не е нужен за активността на сдружението, а поддръжката му е обвързвана с неоправдани разноски.

Чрез директно договаряне „ Български пощи “ ЕАД ще продадат и собствен неподвижен парцел на Община Асеновград. Имотът се намира в с. Бачково, община Асеновград. Продажбата ще се извърши по цена, не по-ниска от избраната от самостоятелен оценител. Имотът не се употребява от сдружението, а поддръжката му е обвързвана с неоправдани разноски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР