Министерският съвет прие Постановление за изменение и допълнение на Правилника

...
Министерският съвет прие Постановление за изменение и допълнение на Правилника
Коментари Харесай

Правителството прие промени в Правилника за прилагане на Закона за ДАНС

Министерският съвет одобри Постановление за изменение и допълнение на Правилника за използване на Закона за Държавна организация „ Национална сигурност “, с което се плануват промени и в Правилника за използване на Закона за ограниченията против изпирането на пари. Това оповестиха от държавната осведомителна работа.

Промените целят повишение степента на отбрана на стратегическите за страната обекти и възстановяване функционалността на профилираните административни дирекции в Държавна организация „ Национална сигурност “, както и понижаване на административната тежест за задължените по Закона за ограниченията против изпирането на пари субекти.

Правителството утвърди промени в правилника за използване на Закона за ДАНС

След влизането в действие на Постановлението ще се реализира осъществяването на по-надеждни инспекции в процедурата по издаване на позволения за работа или за осъществяване на съответно предоставена задача в стратегическите зони на стратегическите обекти и в зоните, свързани с осъществяването на стратегически действия.

Ще се усъвършенства и физическата сигурност на стратегическите обекти при визити от страна на представители на интернационалните организации. По отношение на структурните звена на Държавна организация „ Национална сигурност “ ще се усъвършенства реализирането на информационно-аналитичната активност от голяма важност за националната сигурност.

Посредством измененията в Правилника за използване на Закона за ограниченията против изпирането на пари ще се понижи административната тежест за задължените субекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР