Министерският съвет на ГЕРБ избра и гласува тези машини. Не

...
Министерският съвет на ГЕРБ избра и гласува тези машини. Не
Коментари Харесай

ПП и ДБ: Държим да се оттегли целия законопроект за Изборен кодекс

„ Министерският съвет на ГЕРБ избра и гласоподава тези машини. Не Мадуро, а Борисов избра тези машини за гласоподаване. ЦИК, с ръководител от квотата на ГЕРБ, ги избра. Това разяснява в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков.

 

„ През цялото време желаеме да приказваме за действителните проблеми на хората. Защо ГЕРБ И Българска социалистическа партия имат фиксация върху изборния кодекс? Защо желаят да трансфорат тези машини в елементарни принтери, да върнат машинациите. Държим да се отдръпна целия законопроект за Изборен кодекс “, сподели още ръководителят на ПГ на Политическа партия.

Христо Иванов от „ Демократична България “, разяснява - „ Предлага се разговор само че откакто процедурата беше доведена до точката на необратимост. Призовават ни на някаква раздумка, това не може да бъде сериозен диалог. Сериозен разговор може да се води в случай че се изтегли законопроектът. “

 

„ Държим да забележим отдръпването на целия законопроект за ИК. Ако „ хартиената коалиция ” отдръпна среднощните си безумия, ние още през днешния ден ще влезем в зала. Още през днешния ден те могат да изтеглят своите оферти и дружно с публичните организации можем да стартираме дебата още веднъж ”, изясни Петков.

 

Христо Иванов предлага краткотрайна комисия която да се занимае с измененията в Изборния кодекс. Комисията да е период на деяние един месец.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР