Министерският съвет е колективен орган, който се води от категоричната

...
Министерският съвет е колективен орган, който се води от категоричната
Коментари Харесай

Росен Желязков ще изпълнява приоритетите в управленската програма на правителството

Министерският съвет е групов орган, който се води от безапелационната си стратегия за ръководство 2017 - 2020 година, където са записани всички цели освен на държавното управление, само че и на обособените министри. Това съобщи в пленарна зала Росен Желязков преди избора му от Народното събрание за министър на превоза, осведомителните технологии и известията. Той съобщи, че поема явен и безапелационен ангажимент като част от състава на Министерския съвет да извършва всички задания, цели и цели в управническата стратегия.

Ангажиментът, който мога да поема, е да опитам всички скептични чувства за усвояването на запаси и процедури да получат своите структурни и официални гаранции за правомерност и успеваемост, съобщи Желязков. Това ще бъде тематика, която ще разисквам доста тясно с Народното събрание и парламентарните групи, добави той.

Вярвам, че работата ни на експертно равнище и в комисията по превоз в Народното събрание ще бъде както до момента на високо равнище, посредством и на ръководителя Халил Летифов (ДПС), и на градивната рецензия, сподели още Желязков.

Секторът е тежък, за началник се изискват и много персонални качества, Росен Желязков има всички нужни качества да се оправи с провокациите в бранша съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание досегашният транспортен министър Ивайло Московски.

Транспортният бранш се намира в стабилно положение, счита Московски. По думите му има тематики, които изискват лична интервенция, като да вземем за пример забавянето на планове по Оперативна стратегия " Транспорт ". Една част от плановете по програмата по справедливи аргументи, поради метода и опциите за обжалване, закъсняха с няколко месеца, сподели Московски и добави, че там е належащо персонално да се влезе в елементи и да се компенсира забавянето.

Друга значима тематика съгласно Московски е оздравяването и модернизацията на железниците. Той пожела триумф на Желязков в тази задача. По думите на Московски концесиите са сполучливият модел за доста огромна част от транспортната инфраструктура.

По отношение сигурността по пътищата Московски съобщи, че съществено предизвикателство пред новия транспортен министър ще е координацията и взаимната работа с останалите министерства и организации. Трябва да се намират най-правилните решения и на практика ориентирани ограничения, които да усъвършенстват сигурността на пътя, означи Московски.

Попитан дали ще се върне като народен представител в Народното събрание Ивайло Московски съобщи, че ще намерения и ще реши.

Използвам опцията да благодаря на Ивайло, с който сме работили дълги години в разнообразни качества, само че постоянно градивно, изключително в областта на електронното ръководство, осведомителните технологии и известията, сподели Росен Желязков. Той означи, че е наясно с процесите, които са на дневен ред. Първото нещо е да се забележим с екипа, да се основат условия за естествена последователност, да се внесе нужното утешение в работата и непрекъсваемостта на процесите и да се приоритизират идващите стъпки, сподели още новоизбраният министър на превоза, осведомителните технологии и известията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР