Министерски съвет взе решение да се поиска официално разрешение от

...
Министерски съвет взе решение да се поиска официално разрешение от
Коментари Харесай

МС иска разрешение от СОС за пренасочване на вода от София към Перник

Министерски съвет взе решение да се изиска публично позволение от Столичния общински съвет за пренасочване на вода от София към Перник. На среща с премиера Бойко Борисов Камарата на строителите предлага помощ по построяването на тръбопровод от Мало Бучино до Перник. До края на деня се чака да бъде подготвен планът. Когато стане ясна точната стойност, парите ще бъдат гпасувани на изключително съвещание на Министерски съвет.

Очаквайте детайлности в " По света и у нас ".

Петя Аврамова, министър на районното развиване и благоустройството Това, което заявиха представителите на Камарата на строителите, изпълнителният шеф Валентин Николов - цялостна готовност на всички компании, които имат опит в построяването на ВиК мрежи. Така че в оптимални къси, бързи периоди този тръбопровод - 13.5 км да бъде изпълнен, както и помпената станция към него.

Емил Караниколов, министър на стопанската система: По тази мрежа може да се преведат в допълнение 400 литва в секунда, както знаете нашето искане е за 300 литра в секунда, с цел да може да бъде обезпечено все още водоподаването в град Перник в развой на режим. И още един път споделям - задачата е да възстановим силите на бент " Студена ".  Още по тематиката Водната рецесия
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР