Министерски съвет освободи Ирена Георгиева от поста председател на Управителния

...
Министерски съвет освободи Ирена Георгиева от поста председател на Управителния
Коментари Харесай

Пенка Моллова е избрана за председател на Управителния съвет на Националния доверителен екофонд


Министерски съвет освободи Ирена Георгиева от поста ръководител на Управителния съвет на Националния поверителен екофонд (НДЕФ) и избра на нейно място Пенка Моллова – Смоленова.

Професионалният опит на госпожа Моллова е обвързван с консултиране в региона на околната среда и превоза. Заемала е длъжността шеф на кабинета на Министъра на превоза, както и парламентарен секретар на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията. Г-жа Моллова е в процедура по пускане на докторантура на тематика „ Икономика на зеления превоз “ към Висшето транспортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “. В Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ е защитила научна степен „ лекар на философските науки”. Има специализации в Университета на Монреал, Канада, на тематика „ Информационни технологии и мрежовата самоорганизация “ и Католическия университет на Америка, Вашингтон на тематика „ Динамика на обществената смяна и мрежови структури на осведомителното общество “.

Националният поверителен екофонд (НДЕФ) е юридическо лице, основано през 1995 година по силата на суапово съглашение „ Дълг против околна среда “ сред Правителството на Конфедерация Швейцария и Правителството на Република България. Структурните органи на фонда са Управителен съвет, Консултативен съвет и Изпълнително бюро.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР