Министърът за европредседателството Лиляна Павлова публикува гневен коментар във фейсбук

...
Министърът за европредседателството Лиляна Павлова публикува гневен коментар във фейсбук
Коментари Харесай


Министърът за европредседателството Лиляна Павлова публикува гневен коментар във фейсбук

Министърът за европредседателството Лиляна Павлова разгласява ядосан коментар във фейсбук и се закани да съди публицисти за клюки по неин адрес.

Коментарът ѝ е във връзка на неназовани уеб сайтове, които нощес тиражирали неистини, целящи да я дискредитират. От обявата излиза наяве и че още веднъж казусът е с трудове за цената на облеклата ѝ.

А нощес уеб сайтът ПИК пусна публикация със заглавие " ЕВРО ШИК: Лиляна Павлова блесна с " Армани " за 10 бона ".

Павлова намира и връзка сред въпросната публикация и идния през днешния ден избор на съмнение към държавното управление. 

" Случайно или не предходната офанзива по мен съответства със съставянето на държавното управление. А сегашната поръчка - с вота на съмнение. Съвпадение? Едва ли ", написа министърът.

Ето и цялата обява на Павлова във фейсбук:

Поредна доза грозни операции, в които се намесва името ми беше публикувана довечера. Целта е да бъда дискредитирана посредством внушения, основаващи се на погрешни обстоятелства и откровени неистини. Този път съм безапелационна и няма да разреша на гърба ми да се натрупа рейтинг, правейки забележими за обществото уеб сайтове с подправени вести.

Като уважаваща себе си жена, считам, че е под достойноството ми да изяснявам за долни дрехи, облекла, чанти и други женски продукти. Но като политик изрично се опълчвам на всички грозни опити за манипулиране и заблуждение на читателите.

Неколкократно към този момент изпитвам унижението да чета за себе си безспорни неистини, погрешни изказвания и подправени вести.

Преглътнах и премълчах грозните неистини за “космическите ” цени на чантите ми, вследствие на което изтърпях всички последици от това и понесох вихър от ругатни, обиди и упреци. Този път няма да го позволи. Няма да позволи фамилията ми още веднъж да преживее кошмара от ненавист, изсипал се без съображение върху нас.

За следващ път се прави опит да се внуши, че политиците разполагат и живеят с безграничен финансов запас, разполагат с благоприятни условия, недостижими за елементарните хора. Цинично е да се заиграва със обществения статус на хората, за да се усили чувството за неправда и разделяне в обществото.

Ако това да се популяризират неистини, да се вършат внушения, основани на безспорни лъжи е независимост на словото, то е позор за България да се назовават публицисти тези, които даже нямат доблестта да излязат с името си. Свободата на словото не е разпасаност, а е съпроводена с отговорности и отговорности, едни от които са информацията, която се показва на обществото да бъде основана на истината.

Този път считам да доведа битката до дъно и да потърся правата си по правосъден път.

Случайно или не предходната офанзива по мен съответства със съставянето на държавното управление. А сегашната поръчка - с вота на съмнение.

Съвпадение? Едва ли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР