Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова пред ЕСП: Всяко похарчено евро трябва да носи полза

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова посети Европейската счете палата (ЕСП) в Люксембург през днешния ден, оповестиха от ЕСП.

" Програмата на Българското председателство и неговите цели са амбициозни и значими. ЕСП ще продължи да поставя старания, с цел да подсигурява, че всяко едно евро, изразходвано на равнище Европейски Съюз , води до спомагателни изгоди за данъкоплатците в страните членки. " - увери министър Павлова.

Тя беше приветствана от ръководителя на ЕСП Клаус-Хайне Лене, от Илиана Иванова — българския член на ЕСП, и Римантас Шаджус — отговарящ за връзките с институциите.

" Оценяваме високо визитата на министър Павлова и забавния продан на мисли, " съобщи ръководителят на ЕСП господин Лене.

 Павлова чисти имиджа на България от неоснователните рецензии
Павлова чисти имиджа на България от неоснователните рецензии

Използваме председателството, с цел да покажем непознатата България

Лиляна Павлова се показа пред Колегиума от членовете на ЕСП Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, неговите цели и съществени области на интерес. Бяха дискутирани бъдещото развиване на Европейски Съюз, финансите на общността, както и ролята на ЕСП в общата рамка на Европейски Съюз.

" Посещението на госпожа Павлова в Европейската счете палата е отличен образец за взаимните старания на всички институции на Европейски Съюз за обезпечаване на повече бистрота и управническа отговорнос т за бюджета на Европейски Съюз, " означи Илиана Иванова, началник на одитния състав на ЕСП.

" Радвам се, че Българското председателство се концентрира върху цели като бъдещето на политиката на доближаване и младежката претовареност . " - добави тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР