Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова с откриваща реч на Китайския инвестиционен форум в Прага

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова е измежду гост-лекторите, които откриха Китайския капиталов конгрес в Прага през днешния ден.

Срещата под мотото: „ Възможности и провокации в съдействието сред 16+1 “, се организира в границите на самодейността „ Един пояс, веднъж “ под патронажа на президента на републиката господин Милош Земан, оповестиха от пресцентъра на министерството на Българското председателство на Европейски Съюз. Министърът за Българското председателство е на двудневно работно посещаване в чешката столица по покана на Чешко-китайската камара за съдействие и Китайският Център за Икономическо Сътрудничество – CECC, които са домакини и уредници на събитието.

Инициативата за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) в границите на платформата „ 16 + 1 “ се трансформира в нов и значим детайл в връзките сред страните от Европа и Китай, работещ на правилото на непоклатимост, благосклонност и търсене на общи решения при цялостно сходство на регламентите и правилата на Европейски Съюз, на равно отнасяне и взаимна полза.

Инициативата през днешния ден е и в осъществяване на Насоките от София, признати от министър- ръководителите на страните от формата, който се организира на 7 юли 2018 година у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР