Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна
Коментари Харесай

Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова подписа договор за спонсорство

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила и Ангелина Осенска, общоприет управител на AV Group – Bulgaria Ltd, подписаха контракт за спонсорство, оповестиха от ведомството.

С контракта на министерството се дават 30 000 първокласни карти на град София на британски език. Те ще бъдат раздавани на делегатите, идващи в столицата за присъединяване в срещите и събитията от Календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

„ Тези карти са най-хубавото, което сме създали, взимайки от най-хубавото от целия свят “, сподели Ангелина Осенска при представянето на дарението. Тя акцентира, че за компанията е чест това бутиково издание да бъде предоставено на гостите на Българското председателство. „ Вярваме, че картата ще бъде измежду най-полезните движимости, които ще получат делегатите в събитията у нас следващата година и най-необходимата за един чужденец у нас. Sofia Map обгръща целия съвършен център на столицата и показва места за посещаване в свободното време “, акцентира тя.

„ Споразумението за спонсорство е израз на действителното съдействие сред страната и бизнесмените у нас за подготовката и реализирането на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година “, уточни министър Лиляна Павлова. Тя изрази откровената си признателност за дарението, наблягайки, че този жест е дал отговор на една от най-големите потребности при организацията на Българското председателството.

Снимки: Министерство за българското председателство на Съвета на Европейски Съюз

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР