Министърът в оставка на околната среда Борислав Сандов излъга в

...
Министърът в оставка на околната среда Борислав Сандов излъга в
Коментари Харесай

Борислав Сандов излъга, че Кирил Петков бил без охрана на плажа

Министърът в оставка на околната среда Борислав Сандов излъга в ефира на bTV, че Кирил Петков и фамилията му са били на плаж Корал без защита от НСО. Читател на уеб страницата Tribune е изпратил фотография на премиера в оставка с защитата му, на която е със същата тениска от плажа Корал. Снимката е направена единствено няколко часа по-късно.

 Петков малко по-късно се снима със същата тениска, а зад него компактно е охранител от НСО Петков малко по-късно се снима със същата тениска, а зад него компактно е охранител от НСО Източник: Фейсбук
В това, че Кирил Петков употребява защита няма нищо скандално. Самият той изяснява под пост във Facebook група, отдадена на плажа в Корал, че е задължен по закон да е с НСО даже на плажа. Недопустимото е, че министърът на екологията си разреши да излъже в ефир, че срещнал Кирил Петков на плажа, където той бил без никаква защита.

Сандов обаче пропуща обстоятелството, че сътрудника му министър председател в оставка даже и да желае не може да отиде на обществено място, въпреки и плаж Корал без защита от НСО, не е ясна и повода заради която екоминистърът лъже за държавните охранители.

Групата " Да запазим Корал " също излезе с изострен пост във връзка визитата на Петков и защитата му, където и самият министър председател в оставка признава, че по закон не може да се движи без НСО. Ето и част от мненията:

" Да не помислите, че това на входа на плажа са мутри. Спокойно, чиновници на НСО са… ", гласи постът във ФБ групата, под който се развихря полемика.

" Наско, човек, обади се в случай че си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се веселя да съм тук и дори да разгледаме изложбата ", написа самият Кирил Петков към Атанас Русев.

" Kiril Petkov А какво стана с обещанието, че ще се движите по улиците свободно измежду жителите и ще контактувате с тях?????!? ", дава отговор му Пламена Христова.

" Kiril Petkov Човек! Събуй се малко и стъпи на Земята. Няма ден без да направиш гаф. Не знам дали това е тактика или просто толкоз си можеш. Казвам го напълно доброжелателно тъй като ме е грижа за България за разлика от теб! ", написа Николай Хел.

Николай Рогачев споделя: " Kiril Petkov няколко месеца едно огромно нищо единствено нелепост след нелепост, но на изложения и мероприятия сме първи. Г-н Петков нали щяхте да ходите пешком и с колело! ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР