Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изявление, с което

...
Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изявление, с което
Коментари Харесай

Павлова плаши със съд заради тоалет

Министърът по Европредседателството Лиляна Павлова направи остро изказване, с което се закани със съд на медии, популяризирали подправена вест за нея.

Късно нощес тя написа във Facebook:

"Поредна доза грозни операции, в които се намесва името ми беше публикувана довечера. Целта е да бъда дискредитирана посредством внушения, основаващи се на погрешни обстоятелства и откровени неистини. Този път съм безапелационна и няма да разреша на гърба ми да се натрупа рейтинг, правейки забележими за обществото уеб сайтове с подправени вести. Като уважаваща себе си жена, считам, че е под достойноството ми да изяснявам за долни дрехи, облекла, чанти и други женски продукти. Но като политик изрично се опълчвам на всички грозни опити за манипулиране и заблуждение на читателите ".



Павлова не посочи за какви погрешни изказвания приказва, само че през вчерашния ден се появи информация, че на тържественото разкриване на Европредседателството в Народния спектакъл тя е била с "блестящ черен тоалет на "Армани ", който имал "дискретен драгоценен камък на талията ". Била си го купила от шопинг в Милано, а осведомени пресметнали, че комплектът от роклята, сакото, обувките и чантата й сигурно надвишават 10 000 лв., написа още в обявата, чиято меродавност тя отхвърля, написа Дир.бг.

"Неколкократно към този момент изпитвам унижението да чета за себе си безспорни неистини, погрешни изказвания и подправени вести. Преглътнах и премълчах грозните неистини за “космическите” цени на чантите ми, вследствие на което изтърпях всички последици от това и понесох вихър от ругатни, обиди и упреци. Този път няма да го позволи. Няма да позволи фамилията ми още веднъж да преживее кошмара от ненавист, изсипал се без съображение върху нас ", добави министърът.

По думите й за следващ път се прави опит да се внуши, че политиците разполагат и живеят с безграничен финансов запас, с благоприятни условия, недостижими за елементарните хора. Тя акцентира, че е цинично да се заиграва със обществения статус на хората, за да се усили чувството за неправда и разделяне в обществото.

"Ако това да се популяризират неистини, да се вършат внушения, основани на безспорни лъжи е независимост на словото, то е позор за България да се назовават публицисти тези, които даже нямат доблестта да излязат с името си. Свободата на словото не е разпасаност, а е съпроводена с отговорности и отговорности, едни от които са информацията, която се показва на обществото да бъде основана на истината.

Този път считам да доведа битката до дъно и да потърся правата си по правосъден път. Случайно или не предходната офанзива по мен съответства със съставянето на държавното управление. А сегашната поръчка - с вота на съмнение (дебатите ще се проведат през днешния ден в Народно събрание - б.р.).Съвпадение? Едва ли ", приключва изказването на Лиляна Павлова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР